ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Γιατί το Pirate Times?

Το πειρατικό  κίνημα υπήρξε μια διεθνής δύναμη από το ξεκίνημά του. Σήμερα περισσότερες από 60 χώρες έχουν ξεκινήσει τα δικά τους κόμματα πειρατών. Αυτό δημιουργεί μια ανάγκη για την ανταλλαγή των πληροφοριών, των ειδήσεων και των συμβουλών μεταξύ των κομμάτων. Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους οι χώρες (για παράδειγμα, στο πλαίσιο του Pirate Parties International) η ανταλλαγή των πληροφοριών είναι ακόμα μικρή σε εύρος. Το Pirate Times βοηθά σε αυτό, δρώντας ως μια διεθνής υπηρεσία ειδήσεων για τους πειρατές. Θέλουμε να ενημερώνουμε τους πειρατές και όλους όσους ενδιαφέρονται, για την πειρατική πολιτική σχετικά με τα θέματα που έχουν σχέση με όλους εμάς μέσα από μια διεθνή προοπτική. Είμαστε χαλαρά συνδεδεμένοι με το ΡΡΙ και αποδεχόμαστε την ευγενική προσφορά τους να χρησιμοποιούμε την υποδομή του PPI.

Κύριοι στόχοι

  • Περισσότερη διεθνής ευαισθητοποίηση μεταξύ των διαφορετικών κομμάτων πειρατών
  • Διάδοση ειδήσεων διεθνώς και ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, ανεξάρτητα από σύνορα.

Εφιστούμε την προσοχή των κομμάτων πειρατών σε διεθνή θέματα και έτσι μπορεί να λάβει χώρα μεγαλύτερος συντονισμός που θα ενισχύσει το πειρατικό κίνημα. Μπορείς να μας βοηθήσεις να οικοδομήσουμε περαιτέρω και να αναπτύξουμε αυτήν την υπηρεσία ειδήσεων.

Συμμετοχή στην ομάδα

Μπορείς να ενωθείς με την ομάδα κάνοντας εγγραφή στη λίστα αλληλογραφίας μας. Χρειαζόμαστε συντάκτες, διορθωτές, μεταφραστές, ερευνητές, σχεδιαστές, ανθρώπους των κοινωνικών δικτύων, podcasters, ερευνητές κ.λπ. Εάν έχεις και άλλες ιδέες για το πώς να βοηθήσεις, απλά μίλησε μαζί μας. Μετά την εγγραφή σε κάθε νέο μέλος της ομάδας αποστέλλεται ένα εισαγωγικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που του λέει πώς να προχωρήσει. Επίσης, ο διαχειριστής της ομάδας θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα είναι διαθέσιμος για ερωτήσεις και υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Pirate Times μπορείς να τις βρεις στις σελίδες μας στο wiki. Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Οργανωτικός Διαχειριστής – josef  [@] piratetimes [.] net Διαχειριστής Ομάδας – gefion [@] piratetimes [.] net